Fietsstage "El Bosque" (Self catering)

Fietsstage “El Bosque”

Belgian Sports Holidays heeft voor de “DOE HET ZELF” fietser een aanbod Fietsstage “El Bosque” waar men een keuze kan maken uit leuke huizen of apartementen in Het dorpje El Bosque . Dit kleine dorp met 2100 inwoners ligt aan de voet van het gebergte en is ook tevens de basis van Belgian Sports Holidays. Zoals je eerder al hebt kunnen lezen op onze homepage was dit het dorp waar destijds het ONCE PRO CYCLING TEAM verbleef om zijn wintertrainingen af te werken. De wielrenners verbleven in het HOTEL “Las Truchas”, wat vandaag de dag nog steeds bestaat (Kan je boeken indien gewenst).

PROGRAMMA 

Dag 1  Aankomst met een welkoms drankje en avondbriefing. (Overhandeging van huurfiets indien geboekt)

Dag 2 – 7  Keuze uit een waaier van ritten met verschillende hoogtemeters en afstanden. Van 30 tot 150 km per dag . Elke avond/morgen kan je bij ons terecht om je nieuwe rit voor de dag te uploaden naar de Garmin.

Dag 7  Na het avondeten briefing met een kleine attentie voor deelnemers met de meeste kilometers en hoogtemeters.  

Dag 8    Vertrek/Transfer.

Prijzen

PRIJZEN per persoon:

Basisprijs Huis/Appartement € 595 p.p.  (10/01/2022 – 15/12/2022)

Prijs Hotel Las Truchas El Bosque (op basis van half pension)  OP AANVRAAG  

Toeslag single € 140 p.p.

Last-minute kosten per boeking (<8 dagen voor vertrek) € 40 p.p.

Transfer Sevilla € 160.

Transfer Malaga  € 180.

Fietstransfer (per fiets) € 20 

Fietsverhuur per week* Racefiets Argon18 Gallium disc DI2  € 200

Inclusief

 

 • Huis/Apartement/Hotelkamer met airco, douche/bad en wc
 • Welkomstdrankje en infosessie 
 • Gratis WIFI
 • Aandenken Fietsstage
 • Technische bijstand
 •  Wasservice
 • Gebruik van het zwembad ( indien aanwezig)
 • Toeristenbelasting
 • Garmin Explorer
 • BTW 

Exclusief

 • Reis heen en terug
 • Lunch en dranken
 • Huurfiets
 • Extra nacht 
 • Sportpakket / Sportvoeding

Aanvraag fietsvakantie 

Stuur ons een e-mail of vul het ‘Aanvraagformulier’ in met de data waarop u wilt reizen. We controleren de beschikbaarheid van de door u gekozen data en reageren via e-mail, normaal gesproken binnen 24 uur, met prijzen van de accommodatie die voor u beschikbaar is. Als u doorgaat met de reservering, sturen wij u na ontvangst van uw aanbetaling, die binnen 10 dagen na het maken van de reservering moet worden betaald, een reserveringsbevestiging. Boek uw vluchten pas als uw reservering is bevestigd.

De huurfiets 

Argon 18 Gallium CS DI2
Specificaties
Frame Carbon monocoque – Endurance
Wielen Vision Team 35 Disc
Banden Vittoria Rubino Pro 28mm
Groepset Shimano Ultegra R8070 di2 11-sp Disc
Crankset FSA Gossamer Pro 386 50/34
Ketting FSA Team Issue
Voor derraileur Shimano Ultegra di2 11-sp
Achter derraileur Shimano Ultegra  di2 11-sp SS
Cassette Shimano Ultegra R8000 11-sp 11/28
Shifters Shimano Ultegra R8070 di2 11-sp Disc
Stuur FSA Vero
Stuurlint Prologo Plain Touch
Stuurpen FSA Omega
Zadelpen Argon 18 Krypton GF Disc
Zadel Prologo Kappa
Accessoires Bidonhouder Vision Trimax Grip
Pedalen Time Xpresso 2
Maten  S – M – L 
Kleur RED MATTE

Jouw fiets

Voor het slagen van de fietsvakantie is het nodig te beschikken over een goede fiets. Kijk je fiets daarom grondig na. Let vooral op de conditie van banden, remmen en versnellingen. Verder adviseren wij  een (kabel) fietsslot, plaksetje, reserve binnenband, multitool, pompje en extra remblokjes mee te nemen.

De huurfiets

Heb je een huurfiets besteld, dan ontvang je deze bij aankomst in het centrum in ruil voor de fietsvoucher. 

Let op: voor optimaal fietscomfort raden wij aan wanneer je gebruik wilt maken van je fietsschoenen met een klik-systeem tevens eigen pedalen mee te nemen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de huurfiets in geval van schade of diefstal. Wanneer de schade aan een huurfiets door eigen toedoen veroorzaakt is en niet te wijten is aan normale slijtage of fabricagefouten ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. Om dezelfde reden adviseren wij  om bij het bezichtigen van bezienswaardigheden of tijdens een terras stop de fiets ter alle tijden op slot te zetten.

Moet ik een borg betalen?
Ja, bij de verhuur van een racefiets vragen wij € 300,- borg, bij de verhuur van een MTB fiets vragen wij € 150,- borg. Bij overhandiging van jouw huurfiets krijg je een document met alle schade die de fiets heeft, het is belangrijk de fiets goed na te kijken bij ontvangst. Als je de fiets weer in dezelfde staat retour brengt, geheel schadevrij, dan krijgt je uiteraard de borg weer netjes terug. Zit er nieuwe schade aan de huurfiets dan zijn wij genoodzaakt om dat van de borg af te trekken.
Schade, verlies, diefstal, letsel, risico en aansprakelijkheid
 • De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van de fiets(en) of onderdelen daarvan, zomede ook de andere gehuurde materiaal, tegen bedragen welke door Belgian Sports Holidays  naar normale normen worden vastgesteld, tenzij zij in het huurcontract zijn vermeld onder de dagwaarde. De fiets(en) is (zijn) niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade.
 • De huurder huurt de fiets en accessoires volledig op eigen risico. Belgian Sports Holidays gaat ervan uit dat huurder zich bewust is en kennis heeft genomen van de risico’s van deze sport alsmede zich voldoende heeft voorbereid en afdoende kennis heeft van het bedienen van een (race)fiets. Belgian Sports Holidays is derhalve niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel van personen noch voor schade aan privé goederen van de huurder. De huurder draagt ten volle de wettelijke aansprakelijkheid voor alle schade welke door, of vanwege, de huurder aan zichzelf of aan derden wordt toegebracht en zal verhuurder daarvoor vrijwaren.
 • De huurder wordt bij schade ( reparatie) of diefstal de dagwaarde van de betreffende huurfiets(en) en acc. aangerekend. De huurder dient dit bedrag te voldoen ten einde van de huurperiode.

 

Fietsstalling – Bike store

We bieden klanten een beveiligde fietsenstalling voor de duur van hun verblijf. Fietsen kunnen zonder extra kosten in onze faciliteiten worden gestald, wat u gemoedsrust geeft

Werkplaats – Workshop

Gratis toegang tot onze volledig uitgeruste werkplaats om reparaties en onderhoud aan uw fietsen uit te voeren. Het gebruik van de werkplaats is op eigen risico.

Volgwagen – Ondersteuning

Onze ondersteuningsbus kan op elk moment tijdens uw rit te hulp schieten. Lekke band, pech, vermoeidheid of gewoon moe! Bel ons gewoon. We halen je op.

Speciale kortingen

Groepen van 6 of meer kunnen genieten van kortingen. Onze terugkerende gasten krijgen een speciale loyaliteitskorting als speciale dank. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Luchthaven transfers

Optionele luchthaventransfer vanaf de luchthaven van Sevilla, we kunnnen ook transfers regelen vanaf de luchthavens van Jerez en Malaga. Controleer voordat u uw vluchten boekt.

Veiligheid

Uw veiligheid is belangrijk voor ons, dus neem alstublieft het geschikte materiaal mee, zoals een helm, kleding, schoenen,enz. en we vragen u om onze briefing voor uw eigen veiligheid te volgen.