Onze huurfietsen

Onze huurfietsen

Argon 18 Krypton CS DI2/Gallium CS DI2
Specificaties
Frame Carbon monocoque – Endurance
Wielen Vision Team 35 Disc
Banden Vittoria Rubino Pro 28mm
Groepset Shimano Ultegra R8070 di2 11-sp Disc
Crankset FSA Gossamer Pro 386 50/34
Ketting FSA Team Issue
Voor derraileur Shimano Ultegra di2 11-sp
Achter derraileur Shimano Ultegra  di2 11-sp SS
Cassette Shimano Ultegra R8000 11-sp 11/28
Shifters Shimano Ultegra R8070 di2 11-sp Disc
Stuur FSA Vero
Stuurlint Prologo Plain Touch
Stuurpen FSA Omega
Zadelpen Argon 18 Krypton GF Disc
Zadel Prologo Kappa
Accessoires Bidonhouder Vision Trimax Grip
Pedalen Time Xpresso 2
Maten  S – M – L 
Kleur RED MATTE
MTB Niner Air 9
Specificaties
Moet ik een borg betalen?
Ja, bij de verhuur van een racefiets vragen wij € 300,- borg, bij de verhuur van een MTB fiets vragen wij € 150,- borg. Bij overhandiging van jouw huurfiets krijg je een document met alle schade die de fiets heeft, het is belangrijk de fiets goed na te kijken bij ontvangst. Als je de fiets weer in dezelfde staat retour brengt, geheel schadevrij, dan krijgt je uiteraard de borg weer netjes terug. Zit er nieuwe schade aan de huurfiets dan zijn wij genoodzaakt om dat van de borg af te trekken.
Schade, verlies, diefstal, letsel, risico en aansprakelijkheid
  • De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van de fiets(en) of onderdelen daarvan, zomede ook de andere gehuurde materiaal, tegen bedragen welke door Belgian Sports Holidays  naar normale normen worden vastgesteld, tenzij zij in het huurcontract zijn vermeld onder de dagwaarde. De fiets(en) is (zijn) niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade.
  • De huurder huurt de fiets en accessoires volledig op eigen risico. Belgian Sports Holidays gaat ervan uit dat huurder zich bewust is en kennis heeft genomen van de risico’s van deze sport alsmede zich voldoende heeft voorbereid en afdoende kennis heeft van het bedienen van een (race)fiets. Belgian Sports Holidays is derhalve niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel van personen noch voor schade aan privé goederen van de huurder. De huurder draagt ten volle de wettelijke aansprakelijkheid voor alle schade welke door, of vanwege, de huurder aan zichzelf of aan derden wordt toegebracht en zal verhuurder daarvoor vrijwaren.
  • De huurder wordt bij schade ( reparatie) of diefstal de dagwaarde van de betreffende huurfiets(en) en acc. aangerekend. De huurder dient dit bedrag te voldoen ten einde van de huurperiode.