Over ons

Belgian Sports Holidays

Over ons

Een klein woordje uitleg over ons , Belgian Sports Holidays en Le Velo Cycling. Wij zijn een kleine groep van mensen die gepasioneerd zijn door alles wat met fietsen te maken heeft . Uit deze passie is ons bedrijf ontstaan wat we met heel veel enthousiasme willen overbrengen aan onze klanten

Hallo, ik ben Koen uit Mol ( België, de kempen) en mijn avontuur in Spanje is 28 jaar geleden gestart op de Canarische Eilanden. De koffers waren ingepakt voor een een welverdiende vakantie, maar ik was direct verkocht. Ik heb België achter me gelaten en ben mijn leven onder de Spaanse zon begonnen.
Tijdens mijn tijd op de Canarische Eilanden heb ik gewerkt in het toerisme en ben besmet geraakt met het lokale fietsvirus. Op de eilanden heb ik een bedrijf opgezet waar ik fietstours en triatlons voor professionele sportteams heb georganiseerd. Met Le Velo Cycling Holidays heb ik deze fiets-passie voortgezet in een kleine organisatie met een persoonlijke touch en waar ik onze klanten direct bij kan staan. Saludos!

Ik zou me graag willen voorstellen ik heet Meggy afkomstig uit Eindhoven (Nederland, Brabant) en mijn droom is 4 jaar geleden geboren toen ik voor het eerst het Spaanse gevoel heb mogen ontdekken. Door de Spanjaarden en hun cultuur voelde ik me meteen thuis en was ik opslag verliefd. In de afgelopen jaren heb ik verschillende streken van Spanje bezocht, de regio Andalusië is de streek die alles had waar ik voor mijn toekomst onder de zon naar zocht. Cultuur, Flamenco, Natuur, Zon, Zee en de mensen zijn hier gastvrij, vriendelijk en gepassioneerd.
Mijn werkverleden in Nederland bestond uit het plannen, verzorgen en ontzorgen van medewerkers en klanten in grote organisaties. Deze vaardigheden zet ik nu in voor Le Velo Cycling om onze klanten een mooie, zorgeloze fietsvakantie te geven in een prachtig España.

 

Wat maakt Belgian Sports Holidays anders ?

Het basisconcept van Belgian Sports Holidays en Le Velo Cycling zijn sportieve fietsvakanties die een grote vrijheid bieden, uitstekende hotels, duidelijke en uitgebreide wegbeschrijvingen en fiets- en wandelprogramma’s met een hoge graad van toegankelijkheid.

Onze fietsvakanties variëren van sportief fietsen met de nadruk op sightseeing, tot echt veeleisende routes, die jouw uithoudingsvermogen testen. Kronkelende landweggetjes en stille autovrije routes, ideaal om met de fiets te verkennen. 

Wij zijn een no-nonsens organisatie. Van het moment van aankomst tot het vertrek geven wij de klant op een spontane, vrije, transparante, persoonlijke manier, de begeleiding die gewenst is.
Belgian Sports Holidays en Le Velo Cycling zorgen voor een onvergetelijke fietsvakantie in Andalusië.

Neem contact met ons op

Jij bepaalt hoe je met ons contact wilt nemen. Chatten of appen gaat het snelst, op e-mails reageren we binnen 1 dag. Vind je het fijner dat we jou bellen ? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@belgiansportsholidays.com , dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zonnige groeten,

Koen Luyten

Meggy Hezemans

Belgian Sports Holidays

Le Velo Cycling Holidays

Contactformulier 

Vul onderstaand formulier in